وزارت بهداشت با رد ادعاها درباره لغو رایگان بودن بستری کودکان زیر ۷ سال اعلام کرد این مصوبه همچنان پابرجاست و در صورت دریافت هزینه برخلاف این قانون، تخلفات از طریق سامانه ۱۹۰ پیگیری خواهد شد.

رایگان بودن بستری کودکان زیر ۷ سال همچنان پابرجاست

رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت با رد برخی ادعاها در فضای مجازی درباره لغو طرح رایگان بودن بستری کودکان زیر ۷ سال اعلام کرد: این مصوبه همچنان به قوت خود باقی است و هیچ تغییری در اجرای آن ایجاد نشده است.

حسین کرمانپور با انتشار مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس تأکید کرد که اخبار منتشرشده مبنی بر لغو رایگان بودن بستری کودکان زیر ۷ سال نادرست است.

وی همچنین از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه دریافت هزینه برخلاف این مصوبه در مراکز درمانی، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت گزارش کنند تا مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha